karlskogafriidrott.blogg.se

Få en inblick i KFIFs arbete och hur våran träning går.

Hallå där kära tisdag!

Kategori: Tävlingar

Då var första tisdagen nästan gjord efter semestern. När tisdagen är gjord brukar det vara nerförsbacke resten av veckan!
Känns skönt att vara tillbaka på jobbet måste jag säga.
 
Hur som helst så är det JSM och USM den kommande helgen.
Karlskoga har 2 stycken ståtliga pojkar som representerar våra kära vinröda färger!
 
Adrian Kamlin och Simon throgen!
Här följer en kort summering om deras säsonger hittills.
 
Adrian:
Adrian har under säsongen haft ett stående mål och det är att kvala in till JSM. Vilket han nu gjort.
Många tävlingar har det blivit, nu senast i Arvika där han bland annat slog personligt i tre-steg med 20 centimeter! 11.99 för in honom som nummer 13 på sverigelistan bland 17 åringar! Han finns även med på topp 20 listan i längdhopp med sina 5.93 i godkänd vind. Men har hoppat 6.05. Det finns mer än sådana längder i den här kroppen. Han hade ett sista hopp som var utom denna värld  i arvika men denna gång så spökade övertrampet.
Han kommer att delta i båda hoppgrenarna denna kommande helgen!
 
Simon:
Simon har haft en blandad säsong hittills. Han ändrade dock på det genom att hoppa fina 1.87 i Arvika nu senast. Ett personligt med 3 cm och den höjden satte han i första försöket. Detta fina resultat tar honom upp till en grym 6 plats i sin ålder. Har annars haft en lite knackig säsong genom flera småskador och skavanker och inte riktigt hittat flytet i träning och tävling. Men lagom till SM plockar han fram spetsen och brilljerar. Simon springer även 110 mh och hade ett väldigt bra lopp i Arvika senast. Han tangerade personliga rekordet 16.04 och har alla möjligheter att knappra på det ytterliggare. Han åker till jSM med starka ben och stärkt självförtroende i och med dessa resultat!
 
 
Vi håller tummarna för framskjutna placeringar för grabbarna. Får de till det och med lite tur så kan det sluta riktigt bra för dem!
 
//Sebban
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: