karlskogafriidrott.blogg.se

Få en inblick i KFIFs arbete och hur våran träning går.

Nobelspelen sammanfattning!

Kategori: Tävlingar

Sådär, då har vi genomfört ytterliggare en upplaga av Nobelspelen, Karlskogas egna hemmatävling.
Här följer lite reflektioner kring tävling och de aktivas prestationer:

Augusti har kommit, närmare bestämt 17 Augusti. Sommarens söndag känns det lite som. Regnet hängde i luften tidigt under dagen, men det verkade länge som vi skulle kunna slippa det. Det gjorde vi inte. Regnet föll och man kände en liten gnutta trötthet i luften. Sådär som man kan känna efter en lång säsong med mycket tävlande.
Vädret påverkade inte våra järnidrottare till aktiva inte. De sprang, hoppade och kastade som om det fortfarande vore Juni och säsongsinledning.
Många personliga rekord klyvdes och många intressanta starter gjordes.
För att nämna några aktiva som stack ut lite mer måste jag ge en rad till Adam Elhendy Gunnarsson. Den pojken han kan springa han!
Han springer först 80 meter i sin åldersklass P15 för att cirka 10-15 minuter senare springa 100 meter i P17!
Det som stack ut var hans 100 meterstid, 12.10 som 15 åring är fenomenalt bra, men även hans sänkning av personbästat på 80 m till 9.77 är ett toppenresultat!! Han följde upp detta med en längdhoppsstart och senare även ett 300 meterslopp. Med andra ord en välfylld dag. Tiden på 300 meter blev 38.67, en tid som tar honom in på 5 plats på sverigelistan!

En annan som gjorde en riktigt bra tävling var Ida Callenvik som efter flera motgångar gjorde en riktigt bra start över 300 meter. Sitt första riktiga tävlingslopp på distansen och kommer i mål på tiden 44.92. En bra tid för att vara första loppet. Den räcker inte riktigt in på Sverigelistan men det dröjer inte förens hon kommer vara där och tampas!

samtliga andra gjorde en grym tävling och jag kan bara fortsätta att ösa beröm över allihop. Deras tävlingsanda slutar aldrig att förvåna mig! :)

BOOOS!
//Sebban

Kommentarer


Kommentera inlägget här: