karlskogafriidrott.blogg.se

Få en inblick i KFIFs arbete och hur våran träning går.

Fina placeringar och resultat i Karlstad!

Kategori: Tävlingar

Under den gågna helgen genomfördes Götas Ungdomsspel i Karlstad.
Karlskoga var representerat av ett gäng aktiva som åkte in och kämpade hem fina resultat och placeringar.
 
Här följer lite placeringar och resultat:
 
Simon Throgen, Höjdhopp: 1.84, 60 mh: 9.37
Simon studerar numera på FIG-karlstad och har bytt både miljö och tränare. Denna tävling var ett bra besked formmässigt med Personligtrekord i höjdhopp och ett bra lopp över 60 mh, med tanke på starten. Kul inför JSM!
 
Oskar Palmén, Längdhopp: 4,64, 60 meter: Tid saknas!
Personligt i Längdhopp och även på 60 meter. Tiden är ej redovisad på hemsidan tyvärr men enligt meddelande var det personligt med sekunden. En bra inomhussäsong för Oskar med träningen har lett fram till att han utvecklats mycket! Bra jobbat!
 
Freddie Kamlin, 60 meter: 9.32 2:a plats, Längdhopp 3,65
Tyvärr har jag ingen kännedom om personliga rekord eller liknande. Men han kom på andra plats i tufft motstånd på 60 meter är väldigt bra gjort!
 
Max Fröberg, 60 meter: 10.68, Längdhopp 3.48
Tyvärr har jag ingen kännedom om personliga rekord eller liknande. Tränat bra i vinter och det är bara att fortsätta jobba mot nya tider och längder! :)
 
Ida Callenvik, 60 meter: 8.56
Efter ett års frånvaro på grunda av skador gjorde äntligen Ida comeback! Två bra lopp och en femte plats i finalen. Personligt rekord direkt och det finns tydliga tecken på att det kommer att gå fort när hon får tävlingsvanan tillbaka. Stort grattis och fortsätt jobba på nu! :)
 
Ebba Henriksson, Kula: 8.33, 200 meter: Diskvalificerad på grunda av tjuvstart.
Ebba har tränat super bra i vinter och ett personligt rekord i kula satt fint! Tyvärr var hon lite övertaggad på 200 meter och tjuvade bort sig. Men jag vet att hon har mycket fart i benen efter träningen i vinter! :)
 
Elin Karlsson, Kula: 8.47
saknar uppgifter om personliga rekord! Elin har dock tränat lika bra som Ebba i vinter och jag vet att de personliga rekorden kommer flyga när hon sätter igång och tävlar mer.
 
Alma Skoog, 800 meter: 2.49.34
Alma har ett riktigt bra 800 meterslöpsteg och kan gå långt. Hon behöver ha lite mer fart och mer tävlingsvana bara. Hon har verkligen inlett denna säsong med två mycket bra lopp över denna distans! Kan bli en riktigt go vinter!
 
 
På grund av några sjukdomar och skador så minskades skaran ner . Men vi tar nya tag och siktar mot nästa helg! Då jädrar ska det gå undan och bli många nya personliga rekord! :D
 
//Sebban
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: