karlskogafriidrott.blogg.se

Få en inblick i KFIFs arbete och hur våran träning går.

Helgens tävling = framgång!

Kategori: Tävlingar

Under helgen som varit så har några duktiga aktiva från KFIF säsongsdebuterat med bravur!
Platenspelen i Motala gick av stapeln och vi hade fyra deltagare fråån Karlskoga där och dominerade!
 
Maja hård: Hårdtränande Maja sätter ett nytt personligt på 200 meter äntligen. Jag hoppas verkligen det släpper iår. Tränignstalang som kör stenhårt. När formen infinner sig kommer det bli ännu bättre!
100 meter: 13.51 i godkänd vind!
200 meter: 27.41 i för stark medvind. Vinst!
 
Slutsats: Bra tävling av Maja som sätter personligt i säsongsdebuten på 200 meter. Hon kommer vara supervass när formen infinner sig och en tid under 27.50 är inte långt borta nu!
 
Simon Throgen: Simon har utvecklats något enormt det senaste året. Både styrkemässigt och snabbhet. Roligt att få följa med på denna åktur hos en riktig träningstalang!!
100 meter: 12.25 tyvärr i lite för stark medvind, 2,6 nämligen.
200 meter: 24.79 i godkänd vind! Vinst!
 
Slutsats: Han slog pers med över 0,5 sekunder och gjorde en ritkgit bra tid på 100 meter! På 200 så tog han sig ner under 25 och visade att han kanske ska springa 200 lite mer för löpstryka!
 
Wilma Throgen: Har tränat riktigt bra i vinter och utvecklat sin löpning. Satsar väl mer på höjden kanske, men löpningen är väldigt viktig! Har stora förhoppningar om en bra säsong av denna tjej!
80 meter: 11.70 i för stark medvind.
200 meter: 31.68 i godkänd vind!
 
Slutsats: Gör sitt första lopp över 80 meter och gör det bra. Starten går att fila på en hel del. På  200 meter så finns inte riktigt uthålligheten där ännu. Blir bättre ju längre säsongen lider! Bra tävling!!
 
Gustav Svedberg: Förbaskat bra tid på 100 meter för Gustav! Nytt personligt och visar att han blir att räkna med iår på 100 meter. Med tanke på mängden långsprint han sprungit utomhus nu så gjorde han en riktigt bra tid!
100 m: 12.45 i lite för stark medvind tyvärr!
200 m: 25.84 i godkänd vind!
 
Slutsats: Gustav har utvecklats jätte mycket löpmässigt och springer nu mera rent! Kommer putsa mycket på tiderna när han får formtopp!
 
 
Riktigt bra tävling av dessa fyra och flera medaljer! Dock är det personliga rekorden som jag anser är viktigast och ett tecken på att det kommer bli en ritkigt rolig säsong!
 
Ses ikväll gänget!
//Super-Seb

Kommentarer


Kommentera inlägget här: