karlskogafriidrott.blogg.se

Få en inblick i KFIFs arbete och hur våran träning går.

Formen börjar närma sig!

Kategori: Träningspass

Under gårdagen körde vi ett träningspass på Stadion i solsken. Något måste ha hänt för de senaste somrarna så har vi haft regn säkert 70-80 % av träningarna. Iår så har vi haft sol 90-95% av alla träningar! Super gött!!

Hur som helst, Höjd för endel samt löpning/häck för de andra!
I höjden så hoppade Simon 1.83, personligt med 3 centimeter! Det känns väldigt skönt att formen börjar närma sig nu när USM är nästa helg! Wilma och Joel var två andra deltagare i höjdhoppet. Wilma jobbar med ansatsen för att hitta en jämn löpning och en bra rythm i steget. hoppade några bra hopp på 1.35 men kapaciteten finns, bara hon hittar ett jämnare steg.
Joel började med en helt ny ansats igår. Känns kanske konstigt att göra så mitt i säsongen. men Höjd har det inte blivit så mycket utav för Joels del som är väldigt duktig i längd också! Med sin riktiga höjdhoppskropp så kommer resultaten när han hittar löpningen och hållningen i ansatsen. Vi kommer fortsätta jobba på dessa delar för att hitta en bra ansats till både Wilma och Joel.

I löpningen var det fullt ös och där körde Ajjan med ungdomarna!
Vad jag hörde och såg så såg det ritkigt bra ut för många! Roligt med väder som bjuder upp till bra träning och ungdomar som presterar på topp! NICE!

Hoppas på bra fortsättning nu, siktet inställt på Goliatspelen i Kil i helgen!

//Sebban

Kommentarer


Kommentera inlägget här: