karlskogafriidrott.blogg.se

Få en inblick i KFIFs arbete och hur våran träning går.

Torsdag!

Kategori: Träningspass

Hej vänner!
 
Ett riktigt bra träningspass i bregårdshallen igår. Cirkelstyrka 4 varv på en bana och det var bra tempo och rätt så bra uppslutning. Det saknades några stycken som fjanta iväg på någon sketen hockey! ;) hehe Prioritering..?
 
Under gårdags träningen skadade sig Vicktor i Yngregruppen. Jag vill bara passa på att skicka en hälsning till honom. Hoppas du återhämtar dig snart och att allt gick förhållandevis bra! Vi tänker på dig Vicktor och hoppas du återkommer snart igen!
 
Dagensträningen blir lite problematisk! Jag är i Rottneros med jobbet tills imorgon och Ajjan jobbade.
Jag hoppas Andreas kan åka ner och hålla ordning på de aktiva.
 
Passet i sig är inga konstigheter. 200 metersintervaller på spåret är det som gäller.
8x200 med gångvila snabbt tillbaka.
Efter det så kör ni vader. Mellangruppen 3x30 stycken och Äldre kör 3x50 stycken. Ni kör 30 vanliga, 30 med fötterna pekandes inåt och 30 stycken med fötterna pekandes utåt. Äldre kör samma sak med med 50/övning.
 
Utfallsgång mellan 1 stolpe.
Vanlig utfallsgång
Baklänges utfallsgång
Sidoutfallsgång
 Allt gånger 3 med lite kort vila mellan!
 
 
Lyd Andreas och kör hårt!
//Sebban

Kommentarer

 • Rikard säger:

  Viktor vill tacka för alla tankar och krya på dig kort som han har fått sedan han skadade sig på onsdagsträningen. Självklart även för de andra sakerna som kommit i brevlådan. Han är på bättringsvägen och ganska snart kommer han att kunna vara med er igen. Allt har gått bra och han är hemma igen från Örebrosjukhuset. Ska tillbaka dit på måndag sedan ska allt vara klart. Jag vill tacka alla som var där och hjälpte Viktor när han hade skadat sig. Kändes som det var ett snabbt och proffsigt agerande. Känns bra att veta att allt fungerar om olyckan skulle vara framme. Återigen ett stort tack till alla.
  Rikard med familj

  Svar: Härligt att höra! Ses snart igen! //Sebban
  KFIF

  2012-11-17 | 13:46:36

Kommentera inlägget här: