karlskogafriidrott.blogg.se

Få en inblick i KFIFs arbete och hur våran träning går.

Mycket info nu!

Kategori: På gång

Efter diskutioner med samtliga tränare under gårdagskvällen, tränarmötet. Så har vi tränare kommit fram till lite olika saker.
Här kommer en av de viktigaste sakerna att tänka på och komma ihåg!
 
Om ni anmält er till en tävling och sedan blir sjuk samma dag och inte kan komma på tävlingen MÅSTE ni höra av er till respektive tränare. Gör ni inte det så kommer det att debiteras en avgift, motsvarande startavgiften för att ni inte deltog eller meddelade oss varför ni inte kom.
Detta gäller även skada. Har ni anmält er till två grenar och skadar er på första grenen och inte kan delta i andra så måste ni ringa eller meddela oss. Annars debiteras avgiften för starten som uteblev.
 
Kortfattat: Ni måste meddela oss om ni inte tänker delta i någon gren eller tävling som ni redan har anmält er till. Att åka hem tidigare utan att delta i sista grenen utan giltigt skäl, skada/sjukdom, kommer ni bli debiterade startavgiften.
 
Detta gör vi för att klubben förlorar så mycket pengar på startavgifter där de aktiva inte deltar. Det är bortkastade pengar och kommer i fortsättningen som sagt debiteras till den aktive.
 
//Tränarna

Kommentarer

  • Janne Hansson säger:

    Bra beslut!

    Svar: Tack så mycket Janne!
    KFIF

    2012-11-14 | 23:37:57

Kommentera inlägget här: