karlskogafriidrott.blogg.se

Få en inblick i KFIFs arbete och hur våran träning går.

Mer konkret om läger!

Kategori: På gång

Nu har det mer eller mindre blivit klart med vart träningslägret med Örebro Friidrott kommer att äga rum det kommande året.
 
Platsen är Nerja, Spanien.
Nerja är en ort som ligger cirka 5 mil öster om den mer kända staden Malaga. En av landets sydligaste delar.
Orten har blivit en välbesökt turistort under högsäsong och är känd för sina vakra klippor ut efter kusten och även sina fina badstränder.
 
Arenan har nylagda banor från 2010 och är enligt rykten väldigt bra. Det ligger Tränings Mondo banor där numera och det är väldigt likvärdigt med de banor som ligger på Ullevi!
 
Min kontakt har även fått fram ett prisförslag på boende med helpension inräknat, 3900 kronor.
I detta pris ingår då: Boende, Helpension, vilket betyder att man har frukost, lunch och middagsbuffé, träningskostnad(för hyra av arena. kom ihåg att det är faktiskt dyrt att boka en arena så därför måste de lägga ut kostnaden på samtliga deltagare på lägret) samt transfer till och från flygplatsen nere i spanien.
 
Vi kommer flyga med Ryanair från Skavsta om detta förslag går igenom (vilket jag nästan kan garantera att det gör). Det som är av betydelse är att man bokar flyget själv. Och det kommer gå väldigt fort när det måste göras. Så det är viktigt att ni är medvetna om detta att flyget kommer att bokas i mitten på Januari.
För stunden kostar flyget: cirka 1800/person T&R! Dessutom kan det tillkomma en kostnad för transferbussen till skavsta och hem igen!
 
Det återstår att se om detta blir 100 %, men som det ser ut så kommer detta bli platsen för träningslägret 2013!
 
Datum kommer senare. Det kommer vara slutet på April - Början på Maj!
 
Kriteriet för attt få följa med:
Du ska vara tävlingsaktiv, det vill säga att du ska träna 3 gånger/vecka regelbundet och även tävla regelbundet.
Du ska vara 14 år(Det året du fyller). Målsmans underskrift.
Det är upp till mig, som lägeransvarig att avgöra om du borde följa med eller inte. Rådfråga gärna!
Har ni invändningar mot mitt beslut tar jag gärna en diskussion med både föräldrar och aktiv. Kom gärna och prata med mig!
 
Klargörande för träningen: Det handlar alltså om 9-11 träningspass denna veckan, inte alla hårda men det kommer krävas mycket eget ansvar och moget beteende från de aktiva som följer med. Vi står ju i KFIFs namn!
 
 
Anmälan görs till mig på:
Tel: 073-775 99 98
eller på träning!
 
 
//Sebban

Kommentarer


Kommentera inlägget här: