karlskogafriidrott.blogg.se

Få en inblick i KFIFs arbete och hur våran träning går.

12/12 2012!

Kategori: Träningspass

Onsdag idag och en ovanlig sådan! Datumet är faktiskt det sista av de datum som innehåller samma siffror i följd. 12.12.12! Ta vara på dagen på bästa sätt! :D

Idag kör vi som vanligt med Äldregruppen och endel av Mellan i Bregårdshallen klockan 17-18.30, 19.00!
Jag rekommenderar att ni tar med telefon idag så ni kan ringa era föräldrar när de är dags att åka hem.
Det är nämligen så att vi tränare har tränarmöte på Prisma och måste därför bege oss ifrån träningen runt 18 tiden. Men äldregruppens ungdomar får ta lite mer ansvar idag om de mellangruppare som ansluter.

Vi kommer örja med hopprep som uppvärmning. 1 minutsintervall hoppning kommer det bli.
Därefter kommer vi töja ordentligt och ställe ut lite konor.

Vi ska köra bendödaren! Den här typen av träning kör vi bara 1 gång om året(!) på grunda av att den bryter ner musklerna så mycket! Vi kommer köra 5 minuter i sträck och sedan vila 5-8 minuter. Detta kör vi 3/4 gånger, beror lite på hur det känns efter den tredje gången. Det är dagsform som avgör!!

Under vilan kommer vi att jogga väldigt lätt för att undvika att sitta eller stå stilla. Dels för att du återhämtar dig mycket snabbare när du är i rörelse och sen för att hela tiden ha en god cirkulation med andning och blodet i kroppen.

Efter huvuddelen av passet får vi se vad klockan är. antar att den är cirka 17.45. Så då slänger vi in lite mage också som avslutning. Därefter är det Basket/Kaosboll som gäller resten av tiden och nerjogg + stretch! Kommer vara viktigt att stretcha idag om ni vill kunna gå imorgon! :D

Ses senare gänget! Ser fram emot detta pass grymt mycket!
Alltid lika roligt. Dock ser jag inte fram emot morgondagen!!!

//Sebban

Kommentarer


Kommentera inlägget här: